View Single Post
Stary 10-11-2011, 13:28   #8
Papuć
ford::amateur

Model: scorpio
Silnik: 2 l 16v
Rocznik: 1996
Domyślnie

Cytat:
Napisał pepicosi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tylko jak komputer się spalił to nawet wymiany może za wiele nie dać
kabelki muszą być zrobione bo sam z siebie się nie spalił
Kabelki juz som zrobione wszystkie wymienione to jako pierwsze naprawilismy mechanik stwierdzil ze auto juz ma wszystko sprawne zostal ino ten nasz pechowy komputer, nasze auto stoi juz od lutego na warsztacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał rabbit1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
teoretycznie nie muszą być zachowane te same numery.
wystarczy że znajdziesz kompa i zachowasz parametry: 2.0 16V skrzynia manual lub automat z immo lub bez.
Najlepiej znajdz o tych samych numerach.
Mnie też sie spalił znalazłem taki sam o tych samych numerach włożyłem i bez zadnego problemu auto śmiga do dziś
to jak sie zgadzaja te wszystkie parametry to wystarczy ino podlaczyc czy trzeba cos tam przeprogramowac bo z tym odnalejzieniem komputera o tych samych numerach nie mam nadzieji podobno to jakas limitowana wersja dlatego ich nie idzie znalejs tak stwierdzil nasz mechanik ja sie na tym kompletnie nie znam to moje pierwsze auto

A moze ktoś zna elektryka albo mechanika z okolic Slaska co sie zajmuje takimi rzeczami moze poprostu z tym naszym mechanikiem jest cos nie tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak tak to prosze o namiary

Nie piszemy postów jeden po drugim,używamy opcji "edytuj"

Ostatnio edytowane przez Assan ; 10-11-2011 o 19:54
Papuć jest offline   Odpowiedź z Cytatem