View Single Post
Stary 10-11-2011, 15:44   #437
Alexander25
ford::average

Model: mustang gts/taurus sho/grand marquis/taurus flex/zx4
Silnik: 5.0V8/3.2V6/4.6V8/3.0 V6/2.0
Rocznik: 95/95/92/05/05
Domyślnie Odp: Spot mazowieckie , spot cykliczny

Jestem na mustang klub polska. Jak na kazdym forum rozni ludzie sie trafiajaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie nalezy oceniac calego klupu po jednej czy dwoch osobach jesli kontakt z nimi byl dziwny. Sa ludzie na MKP ktorzy sie sadza czy zadzieraja nosa ale tez jest wiele fajnych ludzi sluzacych pomoca gdy cos sie sypnie. Kiedys kolega z forum za darmo ciagnal mnie przez cala Warszawe bo w moim mustangu 3.8 zdechl alternator. Innym razem ja wyciagnalem kogos z rowu w Markach swoim fullsizemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po to sa kluby chyba zeby sobie pomagacGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jesli ktos sie pisze na spot w Warszawie to z checia sie stawie. Kobyla juz zimuje w garazu w dodatku ja rozebralm i sam robie troche napraw przed MR2012
Wczoraj naprawilem v8ke w mercurym do tego naprawilem wspomaganie i elektryke grubo ponad 4h stania na zimnie sie oplaciloGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzis bylem na przegladzie wszystko gra autko sprawne technicznie wiec moge sie przejechac na spot

Ostatnio edytowane przez Alexander25 ; 10-11-2011 o 15:55
Alexander25 jest offline   Odpowiedź z Cytatem