Cytat:
U mnie nie było żadnych opiłków. Wszędzie czystość, rok eksperymentów, dwa razy sprawdzana pompa, sześć warsztatów, nie powiem ile kasy - bo i tak powiecie...naiwniak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., wywalony w kosmos komplet nowych wtrysków, po roku następny komplet regenerowanych wtrysków...w końcu akt desperacji i zakup nowej pompy, wtrysków i wszystkich innych dupereli zgodnie z technologią naprawy i nadal uparcie nie wspominając wydawanych sum...sukces...od wiosny upragniony spokój Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak że jeśli mogę dołożyć swoje trzy grosze, polecam nowe części, chyba że chcesz sprzedać auto i nie masz zamiaru w nie inwestować kasy. Pozdrawiam.
|
Sam juz nie wiem co z nim zrobic, jezdzic czy sprzedac. Z jednej strony odkad mam Forda to zawsze cos sie z nim dzieje ale z drugiej strony robie calkiem sporo kilometrow. A poza tym strasznie wygodnie mi sie nim podrozuje i jest naprawde pakowny. W czwartek w koncu jestem umowiony w serwisie i zobaczymy co tam powiedza. Jak bede mial jakies swieze wiadomosci to na pewno dam znac. Odnosnie ewentualnej zmiany to chyba tylko na kolejnego Mondka ale tym razem benzyna i tylko ST220. Zagazuje i mam nadzieje cieszyc sie kolejnym Fordzikiem.