Cytat:
tak masz rację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
niestety ja mam z 2004 i wielu opcji nie mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
co do ostrzeżeń to wyłączyłem przypomnienie o pasach, do pierwszego razu jak żonę policja złapała Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i od razu chciała żebym załączył Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak samo jest z tą kontrolką niskiej temperatury, nie wyłączam jej bo wiadomo co się dzieje na zewnątrz.
PS. jak kupiłem auto pierwszego dnia jechałem wieczorem (w marcu ) i ta kontrolka mi się zapaliła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. strach w oczach co to jest ??? 15 minut stałem na poboczu i szukałem w necie co to jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz się z tego śmieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Ja w sumie szybko wpadłem na to co to. Jedyna rzecz, która mi się nie podoba to kolor poniżej zera. Nie lubię czerwonych kontrolek świecących się na desce.
Co do opcji, o których wspominacie mam samochód z 2004 roku i wszystkie te opcje u mnie są. Z tym, że do połowy można się dostać tylko jak samochód stoi. Spalania chwilowego niestety nie mam, a szkoda. Pewnie wtedy delikatniej obchodziłbym się z pedałem gazu.