Temat: [Mondeo 2007-2014] 6 biegowy automat - jak się sprawuje?
View Single Post
Stary 17-11-2011, 17:42   #98
zwyczajny39
ford::average

Imię: Jarek
Model: Mondeo-Titanium
Silnik: 2,0 DTCi
Rocznik: 2008
Domyślnie

Cytat:
Jesteś tego pewien ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
"jvc" mam takie autko z końca 2007 roku więc wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ..No chyba ,że w Polsce weszły do użytku tak jak piszesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....ale ogólnie były już w okresie jakim wcześniej wymieniłem .

Cytat:
Napisał olek11 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja dzwonolem do ASO w szczecinie i tam mi powiedzieli ze niema potszeby wymiany oleju w automatach.jestem teraz w norwegii i tutaj to samo mi powiedzieli.tak wiec jak to jest z tym olejem koledzy? nadmieniam ze moj mondek automat przejechal ponad 100tys km i mam dylemat wymieniac czy nie.

Olek11 ja swoim przejechałem już ponad 140 tyś i nie wymieniałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i bez wątpienia nie będę wymieniał o ile nic złego się nie będzie działo ....W końcu ford mówi że jest bezobsługowa ...wprawdzie szpece od automatów mówią ,że wymienia się co ileś tam tysięcy ,ale przecież nie będą mówili że nie trzeba wymieniać skoro to ich zarobek więc według ich zasady to czym częściej to dla nich lepiej .....I jeszcze jedno : często się zdarza ,że po wymianie oleju skrzynia gorzej zaczyna pracować --słyszałem już od niejednej osoby i bez wątpienia nie były to osoby z forum .

Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 17-11-2011 o 21:22 Powód: Regulamin pkt21
zwyczajny39 jest offline   Odpowiedź z Cytatem