View Single Post
Stary 24-11-2011, 10:24   #15
Biperek
ford::average

Imię: Marek
Model: Kuga II Platinium
Silnik: 2,0 TDCi
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Alarm niskiej temperatury - jak to wyłączyć?

Cytat:
Napisał sstankie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakby mi przeszkadzała kontrolka żółto-czerwona (BO TAM SĄ DWA KOLORY!!!) to bym ją wyciął albo zakleił plasterem - tylko tę.

A mi przeszkadza sygnał dźwiękowy, który potrafi się włączyć kilka razy na jazdę!

A propos orientowania się co się może dziać na drodze w porach roku jesień, zima, wczesna wiosna to mam taki wbudowany w siebie mechanizm "zimno-mi-w-dupsko" i po tym doskonale potrafię rozpoznać, czy to już. Bimbadło mi nie potrzebne....
Co do sygnału dźwiękowego,to się zgadzam. Sam bardzo szybko odszukałem sposób na wyłączenie brzęczyka dla niezapiętych pasów. Jednak kontrolka na desce, moim zadaniem, się przydaje. Twój sposób oceny warunków drogowych sprawdza się na krótkich dystansach, jednak w trasie to już raczej nie do końca.
A tak na marginesie to nie miałbym nic przeciwko zapalającej się kontrolce zapięcia pasów, ale bez brzęczyka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Biperek jest offline   Odpowiedź z Cytatem