Cytat:
|
trup jakich malo mam zakupione nowe auto po dwoch latach uzytkowania wymienione bylo juz: odpadla listwa z dzrwi, pekniete szybka od predkosciomierza, silnik tragiczny 1,4tdci pali jak smok, zarowki pala sie co 2 miesiace, lozysko podpory polosi wymienic trzeba co 15 tys km, przy 70 tys robiony byl juz rozrzad i wymieniana pompa wody.
|
Muszę się wypowiedzieć, ponieważ aż boli jak patrzę na tą wypowiedź. Mam Fusiona prawie 3 lata 1.4 TDCI i przy jeździe 90-110 pali mi 4-4,8 w lato, sprawdzone
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd i nie pisz, że pali jak smok tylko zamiast tego napisz, że masz ciężką nogę i kręcisz wysokie obroty na niższych biegach. Moja listwa od drzwi gdy tylko zaczęla "grać" przy szybszej jeździe została przyklejona, takich rzeczy trzeba pilnować niestety w tym aucie. Co do żarówek to wymieniałem raz prawy "stop" i postojówkę od strony pasażera przez całe 3 lata. Mój samochód ma prawie 108 tysięcy km, przy 104tys wymieniony został rozrząd i pompa i myślę, że jeszcze na kilka sezonów samochód zostanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W sobotę założyłem 4 oryginalne chlapacze, na wiosnę przyjdzie czas na wyczekiwaną zmianę z 14 calowych felg, które były w moim samochodzi gdy go kupiłem na 15"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wracając do napraw miałem problem z wodą pod dywanikiem kierowcy. Okazało się, że w ścianie tylnej za pedałami jest otwór przez który woda z szyby wlatuje ciurkiem do kabiny. Po zdjęciu pokrywy silnika, wycieraczek, błotnika i zamalowaniu gumą wszystko wrócilo do normy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Posiadam z tej naprawy fotorelację, więc może kiedyś założe temat o tym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Staram się dokumentować każde "wydarzenie z życia" Fusiona zdjęciami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.