View Single Post
Stary 24-11-2011, 13:03   #124
Luk@s
ford::professional

Imię: Łukasz
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDDI 90 KM
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Instalacja dodatkowego podgrzewacza cieczy w TDCI - opis {mondeo}

Mam oryginalnie zamontowany podgrzewacz, więc PCM musi mieć tą funkcję. Dzisiaj jechałem do pracy (temp. poniżej zera) i też nie włącza się PTC. Muszę chyba jeszcze sprawdzić czy nie ma przerwy w obwodzie pomiędzy PCM (u mnie pin 75 i 7Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a pinem nr 2 w przekaźniku. Przed wypięciem wtyczki C100 z PCM powinienem chyba odpiąć aku. I tu pytanie czy mogę z powrotem załączyć aku i podać masę do wtyczki PCM (pin 75 lub 7Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dla sprawdzenia czy nie ma przerwy w obwodzie. Nic się nie stanie jak tak zrobięGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak obwód będzie cały to zostaje tylko PCM, a wymiana tego mi się nie uśmiechaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.