Mam oryginalnie zamontowany podgrzewacz, więc PCM musi mieć tą funkcję. Dzisiaj jechałem do pracy (temp. poniżej zera) i też nie włącza się PTC. Muszę chyba jeszcze sprawdzić czy nie ma przerwy w obwodzie pomiędzy PCM (u mnie pin 75 i 7
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a pinem nr 2 w przekaźniku. Przed wypięciem wtyczki C100 z PCM powinienem chyba odpiąć aku. I tu pytanie czy mogę z powrotem załączyć aku i podać masę do wtyczki PCM (pin 75 lub 7
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dla sprawdzenia czy nie ma przerwy w obwodzie. Nic się nie stanie jak tak zrobię
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak obwód będzie cały to zostaje tylko PCM, a wymiana tego mi się nie uśmiecha
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.