View Single Post
Stary 25-11-2011, 20:55   #2499
aadi87
ford::amateur

Model: Ford Mondeo
Silnik: TDDi 90Km
Rocznik: 2005
Talking Odp: Chip tuning

Cytat:
Napisał heko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...no...i macie temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...teraz już nikt mi nie zarzuci że nie założyłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...no i niezła wojna będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...za i przeciw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....
...czekam na tych co nigdy nie chipowali....ale dużo do powiedzenia mają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

...Zapraszam do dyskusji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem szcześliwym posiadaczek fordka mondeo 90KM 2,0 TDDi 14000 tyśi przebiegu chipować czy nie ? prosze o odpowiedz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
aadi87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem