No pewnie że pomocnicze a no bo jakie inne?
Tak czy inaczej, właśnie rozebrałem boczek i jestem wielce rozczarowany, że w mojej trend nie ma grzałki elektrycznej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na zdjęciach pokazałem gdzie jej szukać. Jednak znalazłem po dywanikiem przewody
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sytuacja dokładnie taka sama jak z oświetleniem nóg (jak ktoś pamięta wątek z fokusem że oprawki i kable były a brakowało tylko samych żarówek). Ale żeby nie było tak różowo to podpiąłem miernik (kluczyki miałem wtedy w kieszeni) i pokazało mi….. 12,4V
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po odpaleniu samochodu pokazało 14,3V
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i mam zonka. Dlaczego napięcie jest tam cały czas?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No przecież chyba nie powinno być tam napięcia skoro silnik nie pracuje. Jakieś pomysły?