View Single Post
Stary 26-11-2011, 13:40   #94
newpolish
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: S-MAX MK2
Silnik: 2,0 TDCi 150/180 PS
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Poprawa ogrzewania w 1.6 tdci prosty sposób

No pewnie że pomocnicze a no bo jakie inne?
Tak czy inaczej, właśnie rozebrałem boczek i jestem wielce rozczarowany, że w mojej trend nie ma grzałki elektrycznej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na zdjęciach pokazałem gdzie jej szukać. Jednak znalazłem po dywanikiem przewody Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sytuacja dokładnie taka sama jak z oświetleniem nóg (jak ktoś pamięta wątek z fokusem że oprawki i kable były a brakowało tylko samych żarówek). Ale żeby nie było tak różowo to podpiąłem miernik (kluczyki miałem wtedy w kieszeni) i pokazało mi….. 12,4V Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po odpaleniu samochodu pokazało 14,3V Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i mam zonka. Dlaczego napięcie jest tam cały czas? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No przecież chyba nie powinno być tam napięcia skoro silnik nie pracuje. Jakieś pomysły?
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 1.jpg (93.5 KB, 504 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg 2.jpg (81.1 KB, 497 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg 3.jpg (92.0 KB, 491 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg 4.jpg (73.9 KB, 476 wyświetleń)
newpolish jest offline   Odpowiedź z Cytatem