Ja miałem tak samo. Przekręcałem kluczyk i wszystko było ok, ale kontrolka świec się nie świeciła, nie było słychać korektora (czyli trrryy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), oraz rozrusznik nie kręcił. Dodatkowo mrugała mi lampka immo. Jeden krakowski spec stwierdził że to immo padło i wariuje (raz odpala, a raz nie). Naprawiał mi to pół roku, orżnął mnie nieźle na kase i nic nie naprawił.
Pojechałem do mechaniuków w wiosce na Podhalu, którzy wywalili immo. Po czym okazało się, że ów fachowiec źle zdjagnozował problem. Niepotrzebnie wycinałem immo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Problemem była skrzynka bezpieczników. Goście naprawili problem dość szybko, ale immo do dziś nie mogę przeżyć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS. Mogę tylko doradzić, że pod koniec tej przygody wyczaiłem, że aby odpalić auto, trzeba przekręcić kluczyk i czekać (czasem kilkanaście sekund, a czasem kilka minut. Ja normalnie paliłem wówczas papierosa żeby nie tracić czasu
W pewnym momencie nagle kontrolka od świec się zapalała i słyczać było korektor (trrryy) i wówczas można było odpalać.