View Single Post
Stary 30-11-2011, 13:37   #1
don.kox

Domyślnie Gdzie naprawawiać ukł. wydech i sondę lambda? ok Nowej Soli

Dzień dobry,

jakiego mechanika polecają Panowie w okolicach Nowej Soli, woj. Lubuskie. Byłem u mechanika u którego dotąd robiłem klimę, rozrząd, pompę wody, ale za naprawę układu wydechowego (wymianę dwóch tłumików i siatkę) policzył mi 500zł.

Czy opłaca się uszczelniać ukł. wydechowy, tak się składa że nakładałem srebrzankę (8 warstw) i jest mi trochę szkoda pieniędzy na auto przed świętami.

Poza tym mam problem prawdopobonie z Sondą Lambda, ponieważ auto jeździ jak traktor, stracił na mocy, szarpie kiedy dodaję więcej gazu, muszę dodawać go lekko. Sprawdzałem cewkę, świece, kable, ale wszystko w porządku.

Pomóżcie Fokuszanie, dziękuję i polecam polerowanie przednich świateł u mojego blacharza! Wyglądają jak nowe, nie są zżółknięte i cena do uzgodnienia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bytom Odrzański - bliższe informacje na priv.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem