View Single Post
Stary 30-11-2011, 14:58   #33
robleg77
wieczny sympatyk FORDA

Imię: Robert
Model: Focus MK2
Silnik: 1,6 TDCI
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Przełącznik zespolony - naprawa czy wymiana?

Cytat:
Napisał Patt MelodyZ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widzę, że ciekawy temat się rozwinął, który dotyczy niestety i mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakiś czas temu zakładałem swój topic, ale dałem spokój bo myślałem, że Fordowi się polepszy a tu lipa....
U mnie problemem są kierunkowskazy, mrugają o wiele wolniej niż powinny, czasem nie mrugają w ogóle a zdarza się nawet, że zaczynają mrugać tak jak powinny a za chwilę coraz wolniej i wolniej, aż zaczynają świecić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Da się z tym jakoś pobawić ? Coś przeczyścić itp ? Czy od razu dać spokój i szukać zespolonego ? Boję się, że jak rozbiorę ten cały sprzęt, to później tego nie poskładam, a słyszałem że zabawy z tym jest niemało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam

Przy zespolonym masz czarną kostkę (przekaźnik) wymień go, to on jest przyczyną .