View Single Post
Stary 30-11-2011, 21:33   #175
zelazowy
ford::average

Imię: Krzysiek
Model: Focus mk1
Silnik: 1.6 Zetec
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Dobre (nie ASO) warsztaty w Warszawie. Kompendium wiedzy!!!

Cytat:
Napisał Art0812 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Warsztaty, warsztaty. Przeczytałem wszystko i niestety jak nie wiedziałem gdzie pojechać tak nie wiem. Kupiłem Galaxy TDI 115kucyków 2002r. które dostaje wibracji w okolicy 2000 obrotów. Po wysprzęgleniu przy dowolnej prędkości ustaje. Na luzie jak stoję też trzęsie. No i strasznie mnie od tego wszystkiego boli głowa bo mam mętlik z tymi warsztatami a usterkę trzeba jakoś usunąć. W ramach dyskusji poproszę o głosy. Nowy na forum pozdrawia.
Najlepiej pewnie, jak wybierzesz jakiegoś mechanika z tutaj polecanych, który najbardziej Ci pasuje odległościowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja ze swojej strony polecam i będę polecał Pana Marcina z Motobull (http://www.fordserwis.waw.pl/), jeżdżę do niego jakieś 20km w jedną stronę, ale warto, bo człowiek przesympatyczny, solidny, nie zdziera kasy i zdaje się naprawdę zjadł sobie zęby na fordach.