Temat: [Mondeo 2007-2014] Nowy samochód ściąga na prawo
View Single Post
Stary 02-12-2011, 11:34   #40
Fobos 44
ford::beginner

Model: FORD MONDEO 4DR
Silnik: 2.0 BENZ. 145 KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Nowy samochód ściąga na prawo

Dowiedziałem się drogą nieformalną że serwisy i FORD jako taki nie widzi problemu w oprogramowaniu - wersja oficjalna . Uważam że w za małej ilości aut wychodzi ta wada i po prostu nie kalkuluje się FORDOWI wzywanie i ponoszenie kosztów na szeroką skalę akcji naprawczej . To przykre - bo samemu nic nie można zrobić poza oficjalnym autoryzowanym serwisem ponieważ straci się gwarancję na auto - tak naprawdę zostaje się z nowym fabrycznym autem ( za nie małe pieniądze ) i z jego wadą samemu . Pozostaje tylko na drodze sądowej domaganie się o wymianę auta na nowe bez wad - tylko nikt nie policzy straty nerwów, czasu i pieniędzy jakie trzeba ponieść w trakcie dochodzenia o swoje . Przeraża mnie ta bezczelność - bo nie wiem jak to nazwać - nie po to kupuje się nowe auto żeby mieć tyle problemów . Ford powinien się wstydzić za taką sytuację - opis auta w prospektach i na stronie www '' Nowoczesne zawieszenie zapewnia znakomitą dynamikę oraz świetne własności jezdne. '' - farsa ! Tak się składa że kupiłem Forda Mondeo bo poprzednie i obecne drugie auto Ford Focus był i jest świetnym samochodem - zaufałem marce i tak bardzo się zawiodłem - teraz czekają mnie tylko same nieprzyjemności .

-pozdrawiam
Fobos 44 jest offline   Odpowiedź z Cytatem