Witam,
Zgadzam sie, że dla kolegi dareck5 należy sie skrzynka piwka. To jak opisał sposób demontażu i ponownego złożenia tego mechanizmu bardzo mi pomogło. Robiąc krok po kroku po 4 h miałem oboje drzwi gotowe. Sugerujesz, że można zakleić otwór taśmą lub izolacją ... szkoda, że przeoczyłem to w instrukcji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nic tam nie zaklejałem, ale sądzisz, że powinienem? Jeśli tak to może warto byłoby to rozkręcić ( a idzie mi to całkiem nieźle) i zakleić te otwory. Chyba, że zostawie sobie to na lato
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz tylko czekam na mrozy, aby sprawdzić czy wszystko śmiga
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam wielka nadzieje, że tak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.