Ciekawy watek kolega poruszyl,moje auto ma w tej chwili 11 miesiecy wiec tez chyba mozemy mowic o lakierze nowym.Ja nic innowacyjnego nie wymyslilem ,poprostu nawoskowalem auto jakies 2 tygodnie temu i mam nadzieje ,ze troszke ten zabieg pomoze,kierowalem sie radami kolegi Sinrock jesli chodzi o wybor wosku i dodatkowo poczytalem troche forum kosmetyka aut ,produkty zamowilem jak wielu z nas w sklepie internetowym i musze powiedziec ,ze jestem mega zadowolony,ale taka obiektywna ocene bede mogl wystawic dopiero po zimie albo po jakims czasie uzytkowania auta -mam na mysli jak nalozony wosk bedzie odpychal ten caly drogowy syf ,natomiast jesli chodzi o zabezpieczenie lakieru to tez czas pokaze bo nie mam jeszcze doswiadczenia w jakim stopniu te produkty zabezpieczaja lakier ,narazie sie swieci jak psu ....wiadomo co i swietnie odrzuca wode a czy bedzie tak samo ze sniegiem czy z blotem posniegowym pomieszanym razem z sola -podobno tak jesli wierzyc opisowi produktow ..pozdro
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.