Witam serdecznie, jestem nowy i chcialem się przywitać.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem dokladnie jakie zasady tu panują a nie bardzo mam czas wczytywać się w zawiłości forum, wybaczcie mi mam dwóch 14 miesięcznych chlopaków, jak ktoś był w podobnej sytuacji wie o czym mówię.
Z ich powodu również kupiłem Mondeo kombi, ze względu na bagażnik i trakcję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety przestało działać mi audio Denso, generalnie nie działa nic na wyświetlaczu, wszystkie przyciski funkcjonują, mozna zwiekszyc i zmiejszyc nawiewy,temperature itd, nie dziala radio,cd i wyswietlacz, czasem pojawia sie szary ekran ale tak mialem tez kiedys jak probowalem uruchomic navi, niestety zanim poczytalem o tym ze nie działa wlozylem zwykle dvd z filmem i juz mi nie chcial oddac tej plyty. Wczoraj ja wyjalem manulanie,rozkrecilem odtwarzac i wyjalem, przy okazji chcialem zobaczyc czy tam srodku nie znajde czegos co zlikwiduje problem. Dodam ze mialem na dvd rekawiczki i wczoraj zauwazylem ze sa całe mokre,jeszcze nie wiem skad dostala sie tam woda ale dvd w srodku bylo w miare suche. Wracajac do watku kiedys jak rozlaczylem kostke od dvd przestalo dzialac mi cale audio, czy to normalne, jak mozna to obejsc zeby np. wyjmujac dvd z bagaznika reszta dzialala normalnie, bo mam wrazenie ze to tam jest przyczyna mojego problemu Jak wczoraj przy probie wyjecia radia cos ruszylem, zapalil sie panel na szaro a gdy ruszalem wtyczka przy dvd w bagazniku na wyswietlaczu pojawily sie jakies paski. Jezeli ktos moze mi pomóc prosze o numer telefonu, chcialbym zadzwonic i zapytac o szczegoły bo na forum to bedzie zbyt długo trwalo.
Kontakt do mnie 601988838,
gmodliborski@stansat.pl
Dzieki i pozdrawiam, Brian