No właśnie czytałem, że ostro grzeją te fotele, tylko że u mnie sprawdzałem i trzymanie boczne się lekko grzeje ale nie tak jakbym tego oczekiwał. A drutów jak na zdjęciu u mnie nie widać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Siedziska nie rozbierałem całego bo miałem lekki problem i nie chciało mi się już. Sprawdzę jeszcze fotel pasażera może on jest sprawny. Może ktoś rozbierał grzanie w modelu skater albo family z kubełkowymi siedzeniami i może potwierdzić czy te maty są naprawialne.
W etce jest wyraźnie osobne na boki, siedzisko i oparcie. W aso za każdy element wołają 430zł :lol2: albo strona gajos coś ma sknocone
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie chce mi się rozbierać całego siedziska skoro nie widać u mnie drutów (może nie są naprawialne?)
Edit: Dziwna sprawa jak się na nich siedzi to grzeją aż miło, drut któryś jest przepalony i jak się siądzie to zamyka obwód? Jutro jak mi się uda to podłączę jeszcze pasażera.