Szejk.Ahmed Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie pamiętam już jak wygląda buteleczka od Cquartza ale jak masz taką możliwość to spróbuj go nakładać na płatek za pomocą strzykawki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Powinno ci zejść mniej produktu i starczyć na 2gą warstwę na najbardziej wrażliwe miejsca jak zderzaki czy drzwi poniżej listew
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym jak byś był przypadkiem w Wawie to odwiedź salon G-techniq i zapytaj o C1, normalnie raczej tego nie kupisz (produkt tylko dla profesjonalistów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), ale jak dobrze zagadasz to cię poinstruują chłopaki przy kawie i sprzedadzą paczuszkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ponoć jest o klasę lepszy od Cquartza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ile to kosztuje to nie wiem bo mnie tego typu zabezpieczenia mało interesują, ja tam wole posiedzieć przy aucie raz na jakiś czas, ale nie zdziwił bym się gdyby był nieco droższy.