Cytat:
|
na tył wentylowane? nie ma takiej potrzeby i raczej na pewno nie ma tarcz wentylowanych na tylną oś.
Ja mam od ponad roku komplet tarcz EBC turbo groove (nawiercane i nacinane) oraz klocki EBC Red Stuff na obu osiach.
(...)
|
Z przyjemnością mogę w 100% potwierdzić doświadczenia PAFFCIO (może poza przebiegiem bo jeszcze tyle nie przejechałem na takim zestawie)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem zadowolony z wszystkiego poza tym głośnym hamowaniem ale w porównaniu do huku jaki miałem przy zwichorwanych tarczach (po ok. 5tys. przejechanych na nich
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., to w zasadzie jest prawie akceptowalny szumek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie hałas pojawia się przy długim hamowaniu, np. przy zjeździe z autostrady gdy się człowiek zagai i musi wychamować w miarę łagodnie ale zdecydowanie te >100km różnicy i jak to trwa >5 sek. Wtedy narasta hałas.
No ale coś za coś. Nacianane i wiercone tarcze mają czym hałasować a klocki są twardsze od standardu więc razem jest dość głośno.
Jeśli ktoś szuka propozycji sprawdzonego zestawu dla bardziej "wymagającego stylu jazdy" to polecam zestaw PAFFCIO'a.