Temat: [Galaxy 1994-2000] Włącznik świateł - wymiana lub naprawa
View Single Post
Stary 12-12-2011, 22:52   #5
PiotraChorzów
ford::advanced

Model: Galaxy
Silnik: 2.0+LPG
Rocznik: 1996
Domyślnie Odp: Włącznik świateł - wymiana lub naprawa

Nareszcie znalazłem ten temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. /ADMIN - może to podwiesić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum./
Mam drobny problem z tym wyłącznikiem , spalona żarówka ta z długimi nogami - ile watów ma mieć ta żarówka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakie tam są zabudowane diody ile woltów i jaka średnica Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A teraz jak u mnie działa ten przełącznik :

1. Bez kluczyka w stacyjce
- ustawienie na "zero" - jest ciemno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chyba tak powinno być
- ustawienie na "pozycyjne" zapala się podświetlenie "piktogramu" i pokrętła świateł
/światła pozycyjne się palą – sygnał dźwiękowy o zapalonych światłach /
- ustawienie na „światła mijania” pali się tylko podświetlenie pokrętła od świateł reszta gaśnie . /palą się tylko światła pozycyjne – sygnał dźwiękowy o zapalonych światłach/

2. Uruchomiony silnik
- ustawienie na "zero" - jest ciemno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chyba tak powinno być
- ustawienie na "pozycyjne" zapala się podświetlenie "piktogramu" i pokrętła świateł
/światła pozycyjne się palą /
- ustawienie na „światła mijania” pali się tylko podświetlenie pokrętła od świateł reszta gaśnie . /palą się światła mijania/

Kontrolki od przeciwmgielnych obydwie działają i światła przeciwmgielne działają.

Jak jest podświetlane pokrętło od regulacji przyciemniania światła i wysokości reflektorów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wydaje mi się że mam coś skopane w tym wyłączniku podświetlenie powinno działać chyba cały czas.
PiotraChorzów jest offline   Odpowiedź z Cytatem