View Single Post
Stary 13-12-2011, 03:15   #10
cezary_zet
ford::beginner

Imię: Cezar
Model: Mondeo MkIII
Silnik: 2.0 TDCi (130 kM)
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: NIE POLECAM - OMC Motors przy Trasie Toruńskiej, Warszawa

Snajper_881:
Cytat:
Swoją drogą sam się pchałeś w koszta zamiast poczytać na forum. Wydałeś 500zł jeżeli dobrze liczę zamiast 0.80zł za płytkę CD. W internecie i bodajże nawet na forum jest link do softu który uzdrawia magicznie Twoje DENSO, tak tak, właśnie ten który zamówiłeś za 600zł. Wystarczyło to nagrać, wrzucić do napędu, zrobi się samo i po kłopocie...
A z DENSO do ASO się nie jeździ bo dla nich to jest jakieś kolorowe cudo z wyświetlaczem i działające na dotyk palca, kurde, jeszcze steruję to radiem i klimatyzacją, skąd to się wzieło, co to jest? Zaufaj, te dekle Ci na pewno nie pomogą....
Opłacało się?
Kolego Snajper - czytanie ze zrozumieniem... jeszcze nie wydałem, a zamierzam wydać, nie 600 a 115 zł... a forum w temacie denso znam już chyba na pamięć, wypaliłem na kilkunastu nagrywarkach ponad 40 płyt z softem z trzech różnych źródeł... i nic nie ruszyło... wobec tego poddałem się i chylę czoła przed lepszymi - jak płyta od kolesia ruszy w moim denso to koszt 115 PLN jest i tak niedużym kosztem za moją własną głupotę i grzebanie gdzie nie trzeba...

co do serwisów i denso - muszę się zgodzić... ale z drugiej strony, skoro autka z tym sprzętem nie trafiały na nasz rynek w oficjalnym kanale sprzedaży Forda, to faktycznie nie mają oni żadnej wiedzy i doświadczenia... przynajmniej na poziomie przeciętnego pracownika serwisu...
cezary_zet jest offline   Odpowiedź z Cytatem