Cytat:
wyhamowal...
nie wiem moze potem tez nie "wychamowal" ale wczesniej nie uzywal hamulcow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dlaczego masz isc do tamtego warsztatu? to ze alianz ma z nimi umowe ciebie nie interesuje.
ciesz sie, mnie jak nie wyhamowal to auto konczylo sie za przednimi fotelami... ;(
osobiscie bralbym bezgotowkowo ale w warsztacie ktory ja wybiore, chyba ze mialbym znajomego blacharza, ktory by to zrobil porzadnie...
|
Witam...na wstepie przepraszam za takie roztargnienie w mojej wiadomości...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wszystko pod wpływem emocji...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sprawa już rozstrzygnięta...wybrałem rzeczoznawcę i wypłacenie mi odszkodowania...teraz czekam na kontakt rzeczoznawcy ze mną...
Mam bardzoo dobrego blacharza...który robił Mondeo mk1 mojego taty i przyznam że fachowa robota;p
Przy okazji zajrzałem do Idczaka VW bo miałem ich po drodzę...u nich naprawa klapy (wyklepanie - bo nie potrzeba szpachli) z lakierowaniem dolnego pasa...tzn tego przetłoczenia w dole klapy bagażnika w mk3 kombi plus montaż zderzaka tylniego z lakierowaniem go plus ich robocizna wyszło by ok 750 zł...teraz zastanawiam się jak wyceni rzeczoznawca...wiem że zaniży...ale tak z ciekawości...może macie większe doświadczenie w tych sprawach niż ja...a więc...wiem że zderzak na pewno potraktuję do wymiany plus lakierowanie...ale jak myślicie co z klapą bagażnika? - wgniecenie na ok 0,5cm - nie więcej...co sądzicie? jak mogą mnie mniej więcej wycienić w tym Allianzie...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z gór dzięki za odpowiedź
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.