Cytat:
|
Gdzie się seria zgubiła??
|
To mój czarnuszek seryjna 115 w automacie. Seria była faktycznie słabiutka. Wszystko mierzone na 4 biegu. Ale co się stało potem...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Auto nie do poznania...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przez całą drogę powrotną cieszyłem się jak dziecko...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zbiera się jak dziki...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I do tego prawie nie dymni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już widzę, że spalanie po chipie spadło...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.w drodze powrotnej wyszło 5,7 l/100km a wcale go nie oszczędzałem...
Heko dzięki! Świetna robota!