Cytat:
Gratulacje MaroX Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Twoja średnia moc i moment jest prawie taka sama jak moja, a niby mam 10 koni wiecej i 40 niutkow wiecej. Co znaczy ze masz bardzo plaski i dosc wysoki wykres.
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzisiaj pohasałem trochę po mieście. Zmiana jest kolosalna. Nie trzeba go gnieść, żeby jechał. Przy delikatnym muskaniu gazu bez żadnego wysiłku jedzie 100 km/h
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widzę też, że spalanie przez to spadło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Polecam chipa u Heko wszystkim niezdecydowanym...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.