Odp: Blacharz,Lakiernik - Kraków
Przyłączam się do pytania. Temat owszem jest stary, ale niestety nie chciałam otwierać nowego, a w pewien sposób wpisuje się w mój probelm.Mam starszy model fiesty, która zamierzam wyremontować i odnowić i poprzerabiać (tylko wyglądowo i pod względem udogodnień). Ze względów ekonomicznych nie zamierzam nic robić z silnikiem. Sprawami technicznymi typu elektryka szyb, centralka, sprzęt audio itd. zajmie się mój kuzyn, który się na tym zna. Niestety blacharka jest na mojej głowie, czyli muszę oddać auto do jakiegoś warsztatu. Moja przyjaciółka, która dowiedziała się o tym, że chcę reanimować tę Fiestę spytała się czy wszystko u mnie OK, nie mniej stwierdziła, że skoro mam taką chęć to może mi polecić warsztat sztukalakierowania.pl Co prawda centralę mają w Warszawie, ale podobno otworzyli filię w Krakowie. Nie wiem co o tym sądzić. Ona podobno w Warszawie u nich robiła samochód i podobno rewelacja. Pisze podobno, bo go naprawionego go jeszcze nie widziałam. Ale co i jak wygląda w Krakowie. Spotkaliście się z tą firmą? Jak sprawa wygląda u nas na lokalnym rynku? Kogo możecie polecić? I aby nie było nieporozumień, nie chodzi mi o blacharza, który tylko naprawia auta powypadkowe, o tym troszkę znalazłam na tym forum, ale o to by wykazał troszkę inwencji według mojego pomysły, usprawnił go i dostosował do mozliwości technicznych i na koncy wykonał
|