View Single Post
Stary 17-12-2011, 12:53   #6
Anka36

Domyślnie Odp: Tłumik z podwójną końcówką

Cytat:
Napisał jarek_z Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wielkię za zainteresowanie, postanowiłem kupić zalecany tłumik proex z allegro. Tłumik już zamontowany i muszę powiedzieć ze sprawuję sie po prostu znakomicie, jeszcze raz dzięki.
Właśnie miałam zadać pytanie odnosnie tej firmy, ale znalazłam temat, jednak mam pytanie, bo o jakości piszecie, że jest OK. Jak wygląda sprawa z dostęnością do Forda Fiesty? Wiecie cos na ten temat. Piszecie, że dostępne na allegro, jednak znalazłam cos takiego jak www.proex.pl Też z tłumikami. Wydaje mi się że chodzi o tę samą firmę. Na stronie piszą, że można zamówić bezpośrednio u nich, ale nie wiem, czy aby na 100% to co piszecie o Allegro i ta strona to to samo... ( ten sam producent, a nie tylko zbieżność nazw)Wiecie coś w tym temacie? Wiem, że temat prawie z przed roku, ale szczególnie kieruję go do osób, które pisały na temat proexu-to jak on się obecnie sprawuje, czy nadal jest tak jak pisaliście?
  Odpowiedź z Cytatem