View Single Post
Stary 17-12-2011, 22:06   #38
szakull
ford::beginner

Imię: Wookie
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 1.8 16v + LPG
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Nawigacja denso ikona braku sygnału gps

Recondo,
no wlasnie pierwszy moj ruch to bylo kupno zamiennika na allegro (45zl) podpinam pod navi antena przy szybie czy na dachu - nie dziala ... wiec kupilem uzywke (napewno dzialajaca) przykrecam i nadal nic ... (ale mam cala pierwsza od dachu wiazke - stopka - aluminiowa plytka z pod dachu z kablami do panelu/wyswietlacza) natomiast nie mam chwytakow zeby wyjac to dziadostwo i podpiac ta cala wiazke ... wiec czekam. I co Panowie mowicie ... czy juz czas zaczac sie martwic ... ? moze jakies alternatywne pomysly ... ?? dzieki za ciagle zainteresowanie ...
a tak z innej beczki, kolejny moj problem z tym dzienso ... jak ustawiam wyswietlacz na auto (day/night) czy tryb przyciemniony to co jakies 15 - 30 sekund mignie mu sie (tak na ulamek sekundy sie rozjasnia) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. milo ale drazni ... jak mi sie to teraz przypomnialo to jednak sie martwie i jestem troche zalamany ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez szakull ; 17-12-2011 o 22:10 Powód: przypomnial mi sie powod do zmartwienia :(
szakull jest offline   Odpowiedź z Cytatem