Cytat:
|
KLIENT NIE RZETELNY !!! ZAMIAST ODESLAC TOWAR JESLI SIE NIE PODOBAL CHCIAL WYMUSIC NA NAS BONIFIKATE. STRASZYŁ PROKURATURĄ.. NA AUKCJACH PODAWANE SA WYMIARY ZEWNETRZNE JAk I WEWNETRZNE TAKZE NIE WIDZE POWODOW ABY MOWIC IZ KLATKA JEST MNIEJSZA !!!
|
Cytat:
Zakłamany wstretny oszust !!!! Kupuje a potem nie płaci tylko przeciaga i zmysla jakies głupoty że pieniedzy nie ma i żeby mu za darmo oddać !!! Na dodatek oczernia mnie negatywem. Omijać szerokim łukiem !!! Wywalić z tego kraju na zbity pysk !!!
[Odpowiedź z: czw 06 sty 2011 18:52:34 CET] CZŁOWIEK POZBAWIONY WSZELKIEJ KULTURY OSOBISTEJ, PRÓBUJE ŚWIADOMIE OSZUKIWAĆ LUDZI ORAZ HANDLUJE ZŁOMEM, JA NIE DAŁEM SIĘ NABRAĆ NA JEGO GIERKI I PRZESTRZEGAM INNYCH PRZED NIM..POWIADOMIŁEM ADMINISTRACJĘ ALLEGRO WKRÓTCE ZAWIESZĄ MU KONTO.
|
i gdzie to zawieszone konto?
Cytat:
Polecam wszystkim jeżeli ktoś chce sobie narobić problemów z tym Panem! uzytkownik kupił odemnie płyte główną w 100 % sprawną po około półtora tygodniu powiedział ze płyta jest spalona i ze chce jakiegoś zadoścuczynienia w postaci 55 zł!
[Odpowiedź z: nie 23 sty 2011 13:05:01 CET] UWIELBIAM DOSTAWAĆ TAKIE NEGATYWY OD SPRZEDAJĄCYCH OSZUSTÓW Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. BO SAM WYSTAWIAM TAKI ODPOWIEDNI BY OSTRZEC INNYCH PRZED OSZUSTWEM, A PO TYM TAKA OSZUSTKA KOŃCZY NA DRODZE SĄDOWEJ I PONOSI KONSEKWENCJE SWOJEGO CZYNU . BRAWO
|
gdzie kończy? dalej normalnie sprzedaje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Sprzedaje ZŁOM pisząc nieprawdę w opisie aukcji. Liczę się z komentarzem odwetowym ale PRZESTRZEGAM INNYCH KUPUJĄCYCH!!!
[Odpowiedź z: pon 28 mar 2011 10:40:23 CEST] CZŁOWIEK KUPUJĘ PRZEDMIOT JAKO USZKODZONY BEZ MOŻLIWOŚCI ZWROTU I WYSTAWIENIA KOMENTARZA NEGATYWNEGO POTEM CHCE GO ZWRÓCIĆ I WYSTAWIA NEGATYW UWIELBIAM TAKICH LUDZI PONIEWAŻ WYSTĄPIĘ O WYSOKIE ODSZKODOWANIE Z TEGO TYTUŁU NA DRODZE SĄDOWEJ.
|
następnego straszył
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
UWAGA NA TEGO [wymoderowano] PRÓBUJĘ SPRZEDAĆ USZKODZONEGO NETBOOKA HP MINI 210 W KOLORZE CZERWONYM PISZĄC W AUKCJI NIEPRAWDĘ A JEGO DANE NA ALLEGRO SĄ FAŁSZYWE ORAZ ZDJĘCIA PRZEDMIOTU ZACIĄGNIĘTE Z INNYCH AUKCJI PROSZĘ BARDZO UWAŻAĆ NA TE KONTO !!!
[Odpowiedź z: nie 11 gru 2011 16:21:59 CET] Allegrowicz jest niepowazny az przykro mi patrzec na ten komentarz... jest to stek bzdur. przedmiot nawet nie zostal wyslany do tej osoby. ten czlowiek wyznaje zasade zab za zab. kazdemu moge przeslac maile od niego lub ich screeny zeby potwierdzic.
|
na niebiesko jego wypowiedzi. ja bym olał.
a dlaczego jako sprzedający pierwszy wystawiłeś komentarz? zawsze kupujący wystawia pierwszy.