Odp: Sprawa z allegro
Brawo!!! robcie Panowie i Panie tak dalej,a za chwile na allegro 90 procent to beda oszusci,ktorzy wyludzaja tak kase.Sorry,ale to byla totalna glupota zwracac mu kase.To byo nic innego jak przyzwolenie na taki proceder.
Juz wczesniej napisalem,ze zeby zlozyc sprawe do sadu,to MUSI miec ekspertyze!!!! rzeczoznawcy neizaleznego lub sadowego.A to kosztuje i nie da sie zrobic w dwie godziny.
Nie chce sie wam biegac na policje? ja chyba bym zrobil w tym wypadku dokladnie to samo co ten gosc,bo on wie,ze jest BEZKARNY i 90% spoleczenstwa oleje goscia ,bo dla "glupich" 50 zl nie warto
A wlasnie,ze warto.I zawsze bede to powtarzal.Nawet dla przyslowiowych glupich kilku zlotych.Jak tego teraz nikt nie zrobi,to nastepnym razem oszwabi innych na setki,a potem na tysiace.
Wlasnie bylem na policji i zlozylem zawiadomienie o oszustwie na allegro na 19.90 zl.Mnie to wisi za ile,wazne,ze ten ktos po drugiej odpowie za to i w majtkach bedzie mial pelno .
Wygralem jedna sprawe o 100 zl z gigantyczna firma w polsce,wygralem sprawe z firma ,ktora wykonywala uslugi u mnie w domu,wygralem z nieuczciwym montazysta gazu u mnie w aucie i tutaj tez bym klienta uwalil na cacy.
Dla samej zasady bym to zrobil.
Nie odpuszczajcie takim gnojkom
|