View Single Post
Stary 27-12-2011, 12:12   #18
the_eagle
ford::average

Imię: Rafał
Model: kiedyś mondeo MK5
Silnik: kiedyś 1.5 EB
Rocznik: był: 2016
Domyślnie Odp: Tylko nie URSYNCAR

Miałem do czynienia z UrsynCarem w roku 2005 i 2006. W pierwszym przypadku zapomniano mi zamontować osłony pod silnikiem (po wymianie oleju w pół rocznym samochodzie). Zobaczyłem to dopiero następnego dnia i twierdzili że to nie oni są winni. Zrobiłem wielką awanturę oraz głośno rozmawiałem z czekającymi klientami czy są pewni że jak odbiorą samochód będzie kompletny? Gdy zaczepiłem kolejnego klienta który właśnie wchodzi o salonu zwrócono mi osłonę twierdząc że to jakaś stara i tylko taką mogą mi zamontować. Ta stara była łudząco podobna do mojej...

Kolejny raz po kradzieży radia i wybiciu szyby pojechałem tam ją wstawić i zamontować radio. Wydało się to tak proste że nic nie da się popsuć. Dało się... Źle zamontowali szybę (latała w lewo i w prawo) a szkło z wybicia nawet nie posprzątali z kieszeni z prawej strony. To są patałachy jakich mało. Nie wiem czy od tego czasu się coś zmieniło ale teraz muszę tam znów pojechać aby wbić pieczątki do ksiązki serwisowej (po poprzednim właścicielu mondka) i aż boję się że ją mogą porwać albo coś innego zepsuć. Samochodu im nie oddam tam za żadne skarby.

W pogoni za marzeniem
the_eagle jest offline   Odpowiedź z Cytatem