View Single Post
Stary 27-12-2011, 12:47   #10
kubabe
ford::amateur

Imię: Kuba
Model: Grand C-Max
Silnik: 1.6 SCTi
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Brak swiateł drogowych tył i oświetlenie deski rozdzielczej

Cytat:
Napisał Ahim13 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam.
Zgasły mi światełka mijania, drogowych też nie ma (z tyłu świecą) przy tym zgasła cała deska rozdzielcza z obrotomierzem i prędkościomierzem i wentylator, wszystkie bezpieczniki sprawne, przekaźniki też. Żeby się wszystko załączyło zrobiłem zworke na wyłączniku świateł (na numerach 12 i 15) przekręcam światła robie zworke i wtedy wszystko działa. Co może być przyczyną gdzie szukać??? (ford Mondeo 1.8 TD 98r. kombi)
Witam,

mam Mondeo MK2 z 97 roku i mam bardzo podobny problem, jaki opisał Ahim13 w poście. Dodatkowo u mnie nie działa wskaźnik poziomu paliwa i wszystkie kontrolki oprócz migaczy, i przeciwmgielnych (tył przód). Deska rozdzielcza świeci po przełączeniu na postojowe, poza tym jeszcze przepala się bezpiecznik nr 30 (sterowanie elektroniczne).

proszę o pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
pozdrawiam
Kuba B.
kubabe jest offline   Odpowiedź z Cytatem