Nie jest to może polecenie mechaników ale chciałbym wypowiedzieć się co nie co. A mianowicie: postanowiłem wymienić uszczelniacze wtrysków sztuk 2. Pojechałem do Auto Hobby na WOP i tam pan powiedział, że takiego czegoś to wogóle nie ma. Ale po okazaniu nr VIN jednak się znalazło ale nie mają... Wyczarował mi jedną sztukę. Więc zabrałem się i pojechałem do BIACOMEXu na Elewatorskiej. Tam od razu wiedzieli czego dokładnie potrzebuję po słowach:
mondeo trójka, uszczelniacz wtrysku, 2.0 TDDI. Kupiłem i pojechałem do domu wymieniać. Pech chciał, że ukręciłem śrubkę od powrotu... Więc w samochód i jedziemy do Auto Hobby. Chciałem tylko śrubkę lecz nie było. Był tylko cały zestaw 4 śrubek i przewodów przelewowych wraz z "trójnikiem" a cena oscylowała w granicach 400zł. Podziękowałem i chciałem odchodzić gdy gościu powiedział, że w Hydro-Dieslu mogą mieć. Pojechałem było ok 16.10, a w/w Hydro-Diesel był do 16. Dorwałem sprzedawcę gdy wsiadał do auta. Otworzył sklep i sprzedał mi śrubkę (zamiennik) za 3.50zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Kupiłem nawet dwie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Więc Auto Hobby, BIACOMEX i Hydro-Diesel od strony sprzedaży części mogę polecić. Robiłem sam, więc nie wiem jak tam u nich z robotą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jedyne co mogę zrobić to sam siebie pochwalić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Pozdrawiam, Tomek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.