Nie narzekaj na forda..pojdziesz gdzieindziej i bedzie to samo...a uwierz mi ze wiem jak jest w innych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
faktem jest ze pompa niemogla tak szybko pasc ale ty tez to tylko 1 raz zauwazyles a niewiadomo ile razy wczesniej mogla sie sama uruchomic. Tutaj niestety jedna usterka pociaga za sobą kolejną...prawie tak samo jak z rozrzadem choc tez mi trudno uwierzyc ze pompa mogla ci tak szybko pasc jak to tylko jeden raz zauwazyles.
Ja bym sprobowal naprawic ten silniczek bo-to moze niebyc trudne..a zawsze bedziesz mial satysfakcje....ale bez mozliwosci odczytywania bledow nic nie zdzialasz.
Acha aby sprawdzic czy dziala silniczek po zdemontowaniu ABS-odlacz go od Modulu-i podepnij 12V-bo chyba tyle tam bedzie-ale najpierw sie upewnij.
Nie pozwalaj mu tylko za dlugo pracowac-aby sie nic nie stalo. Mozesz go tylko uruchomic na krotki moment..a jakby sie niechcial krecic to sprobuj odwrotna biegunowosc .