Cleaner
Mikrofibra do polerowania wosku
Recznik może być chociaż ja bym wolał kupić sprawdzonego
Fluffiego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do tego cleanera przydałby ci się twardszy aplikator to usuniesz nieco utlenionego lakieru i zmniejszych ilość drobnych rysek co oczywiście odbije się pozytywnie na wyglądzie, ja bym się skusił na
Tri-colora + Optimum Applicator jako awaryjny gdybyś przypadkiem ubrudził ten pierwszy za mocno w cleanerze (pierwszy raz się bawisz więc różnie to może wyjść) albo przypadkiem upadłby ci on na ziemie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo jak nie masz nic w zapasie to musisz go umyć i poczekać aż dobrze wyschnie... Swoją drogą to że cleaner jest lekko ścierny to nie znaczy że użyjesz go raz i więcej nie możesz, on ledwo co smyra lakier więc nawet po 10 latach używania średnio co 2 miesiące praktycznie jego grubość może się zmniejszy o 1-2um
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pracując twardszą stroną tricolora postaraj się włożyć w to nieco siły.
Na koniec pamiętaj, mniej= lepiej. Nie nakładasz grubej warstwy wosku tylko cieniutką warstwę, tak samo z cleanerem, kropla wielkości małego paznokcia powinna ci starczyć na polowe maski/całe drzwi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
EDIT
PS. Niestety glinka to must have bez tego się nie obejdzie.... więcej napiszę może w poniedziałek bo teraz po sylwestrze ciężko mi się myśli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.