View Single Post
Stary 01-01-2012, 10:29   #21
GALAXYMK2
ford::average

Imię: piotr
Model: galaxy
Silnik: auy
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: sprzęgło - nie mogę wyrzucić niskich biegów

Cytat:
Napisał DDiablo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawe ja mam ori skrzynie i przebieg powyżej <400tys i nic przy niej nie robiłem oprócz wybieraka i wymiany oleju Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To co fordowska skrzynia jest bardziej wytrzymała od vw w mkII?
kolego ty masz jeszcze auto ze starych dobrych lat,ktore przezyje jeszcze drugie 400tys.km.wszystko zaczelo sie pierniczyc w mk2.jak ja mowie ,ze to sa padliny to sa i nie jeden to potwierdzi tylko ,ze czasami ciezko jest sie przyznac.ja nie zaluje ,ze kupilem mojego bo za duzego wyboru nie mialem w vanach typu ambulans,ale to jest moje ostatnie galaxy mk2 jakie bede w zyciu mial.za rok zmieniam na mk3 i mam nadzieje ,ze to bedzie o wiele wiele lepszy woz do pracy i o wiele mniej awaryjny.tak na marginesie to na tym forum widac ze mk2 rzadzi w awariach a odziwo ford gowno word mk3 tdci ma malo postow z awariami.

Ostatnio edytowane przez GALAXYMK2 ; 01-01-2012 o 10:32
GALAXYMK2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem