View Single Post
Stary 02-01-2012, 01:48   #69
focuasik

Domyślnie Odp: Polecamy mechaników

Cytat:
Napisał Masiek79 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to i ja wspomnę o ciekawej firmie, zapewne wielu Wam znanej.

W innym wątku wspominałem niedawno, że będę obszywał kierownicę. Tak też wczoraj zrobiłem. Moja kierownica wyglądała fatalnie, była lekko wykruszona na górze (od słońca?) i wyślizgana z lewej strony. A że auto to podstawowy model to jakość oczywista.

Wybrałem obszycie na aucie, nałożoną skórą - inny sposób to zdjęcie kiery i termicznie jakoś zgrzewają, ale to kosztuje ok. 150 zł. Obszycie na aucie 90 zł, dali mi zniżkę jeszcze 10 zł bo kupiłem od razu u nich trochę gratów (typu pokrowce na fotele itp. - na które też dostałem zniżkę).

Samo wykonanie świetne, przede wszystkim bardzo dobra jakość skóry. Miła Pani, która to obszywała, widać że ma wprawę bo zajęło jej to zaledwie ok. 30 minut. Dzień wcześniej tylko zmierzyła kierownicę (fi i grubość) gdy zajechałem się umawiać na obszycie. Jako, że mam czerwone auto to wybrałem czarną skórę i czerwoną nić.

Poniżej fotki. Polecam zatem GRES przy ul. Gen. Andersa 56
- http://www.gresmoto.pl

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Troszkę widać ,że grubsza kiera teraz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A sami demontują kierownicę? I wiesz może ile czasu trwa to obszywanie za 150?
  Odpowiedź z Cytatem