Złudna oszczędność... Już to przerabiałem.Jeśli padnie Ci coś w dieslu to w oka mgnieniu zobaczysz jak całe oszczędności na paliwie pójdą w diabły. W benzynie jednak naprawy są sporo tańsze i większy spokój ducha gdy przyjdzie zima. Na razie jej nie ma ale gdy tylko przyjdą mrozy to zobaczysz ile przybędzie tematów typu: czemu mój Focus słabo odpala lub wcale. Skoro tylko czasami masz zamiar wypadać na dłuższe trasy a reszta głównie po mieście to raczej bym liczył przynajmniej koło 7-8l/100km (moje stare Mondeo 1.8 TD 90Km) a nie sześciu. W trasie benzynką zejdziesz do około 7l/100.
A jeśli chodzi o tego z ogłoszenia to na pierwszy rzut oka wygląda dosyć ładnie, ale:
-ma tylko 2 poduszki a nie 4 ( brak wszywek z boku foteli),
- dziwna antena na dachu, jeszcze takiej nie widziałem :-)
- "wielofunkcyjna kierownica", jeśli chodzi o sterowanie radiem (którego zresztą nie ma) jako wielofunkcyjność to brawo,
- podgrzewana przednia szyba, w tym akurat egzemplarzu jej nie znajdziesz bo nie ma włącznika. Czy jest klima, nie widać bo tak zdjęcie zrobione.
- jak to kiedyś ktoś napisał, obciążniki przy wyważaniu alusów to chyba powinny być od środka a nie na zewnątrz,
- no i najgorsze - dziura wypalona po fajce u mnie by go dyskwalifikowała!
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Agnesqa ; 06-01-2012 o 11:39
Powód: pkt 21 regulaminu
|