Odp: Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?
Witam
Dziś byłem w ASO Forda w krakowie , mówię im mam kierownice z przyciskami, taśme poprowadzoną do kierownicy wiec i na pewno idzie ona dalej do skrzynki GEM, mam 1 czarny czujnik na sprzęgle i dwa an hamulcu, trzeba tylkopodpiąć do kompa i wykonac wgranie softa z tempomatem i wgrać na zegary oraz ustawić tempomat na TAK i zamknąć sesje. Gości kierownik mówi mi że oni nie mają takiej możliwości bo ich ford w coś takiego nie wyposażył, robią to w s-max i Galaxy. Wiec od słowa do słowa mówie im przy ludziach że nie ma o czym rozmawiać i są bardzo słabi jak tego nie są w stanie wykonać bo salon w Inowrocławiu wykonuję taką operacje-sesje w ciagu godzinki i zaczynam wychodzić.
No i kierownik za mną poszeł, pogadaliśmy spokojnie zapisał numer tel i nawdozia będzie szukał sprawy i może i nawet zadzwoni do Inowrocławia w celu doinformowania się. I w dodatku wytłumaczyłem mu że ludzi sami sobie dokładają osprzęt i jada do Inowrocławia nawet z Gdańska i salon bezproblemowo im uruchamia tempomat.
Poczekam troche czasu, jak się nie odezwie to sam tam pojade, może nastepny salon się coś nauczy.
|