View Single Post
Stary 04-01-2012, 19:24   #113
Tom101
ford::beginner

Model: Transit Custom
Silnik: 2.2 TDI
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Padła już druga turbosprężarka. Co jest nie tak ?

@maurelisz:ja wiem ze to torx (chyba 27)..nie pisze po Angielsku bo to Polskie ForumGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nie o to mi chodzilo co to za rodzaj.Problem jest taki ze normalny torx nie podejdzie,Sruba jest pod katem w bliskiej odleglosci od kolanka pipe,wiec standardowy kluczykiem nie podejdziesz,Na prosto go nie wsadzisz w wyciecia ruby,czescia zagieta tez nie bo jest za dluga..tez..Mam bity torx,standardowe,tez sa za dlugie,nawet jeden uciolem o polowe i tez jest za dlugi zeby wlazl w srube.Zobacz sam z ciekawosci.Musi byc jakis bardzo krotki specjalny klucz/bit.Special Ford Tool..jednym slowem.
@cezarg1410,wszystko fajnie,ale....ja nie lubie i nie chce tak robic,i nie bede tez tak robil,ze sprzedam cos komus nie majac pewnosci ze to jest OK i bezpieczne dla ludzi.Trzeba byc tez uczciwym bo Karma wraca...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tom101 jest offline   Odpowiedź z Cytatem