Temat: [Focus 2008-2011] Podświetlenie na nogi
View Single Post
Stary 04-01-2012, 21:10   #138
danielsan51
ford::advanced

Imię: Daniel
Model: focus mk2
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Podświetlenie na nogi

Cytat:
Napisał Andrzej_K Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po co Ci oprawki. Ja u siebie wyjąłem żarówki i podkleiłem taśmę LED. Odtłuszczasz miejsce przyklejenia, przyklejasz, podłączasz i masz z głowy. U siebie bardziej rozbudowałem te podświetlenia wzorując się na innych markach samochodów:

Nogi pasażera przód.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nogi pasażera tył, przewód podłączony do przednich lampek i przeprowadzony pod dywanikiem.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Podświetlenie lusterka zewnętrznego. W wiązce idącej do lusterka był przewód do podświetlenia. Lusterko nie miało lampki.

Na "dokładkę" zrobiłem jeszcze podświetlenie pod wszystkimi drzwiami + czerwone ostrzegawcze.

Nie robiłem zdjęć, ale także zmieniłem oświetlenie w bagażniku.
w sumie chyba zrobie tak jak radzisz na tasmeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ile masz diod z przodu pod nogami? a z tylu ile?jakos gorzej swieci
danielsan51 jest offline   Odpowiedź z Cytatem