Cytat:
.
Pozatym do sprawdzenia cisnienia doladowania wystarczy wiedza i miernik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jeszcze lepiej baromierz..pewniejszej metody niema.
|
Szczerze, nie powiem bo kumaty w temacie jesteś, ale ja jako laik dostępu do baromierza ot tak nie mam, wiedzą też dysponuje mizerną więc wiele mi to nie da. Do hamowni daleko jak cholera, a nawet gdybym zdobył baromierz to nie wsadzę z nim nikogo pod maskę, żeby pod obciążeniem wszystko sprawdzić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mój temat ciągnie się już bardzo długo i w sumie stoję cały czas w miejscu, jutro jadę umówić się z mechanikiem, podpowiem żeby sprawdził dokładnie WSZYSTKIE sterowniki przy turbinie i zainteresował się tym zaworkiem, mam nadzieję, że w końcu zaczną padać jakieś konkretne diagnozy.
Cytat:
|
Jw Intercarsie nowy kosztował ok. 350 zł.
|
To w sumie jeden kij od czego zacznę bo mechanik mówił, że koszt sterwonika to 300-400zł.
Cytat:
|
Co nazywasz sterownikiem?
|
Szczerze, dowiem się jutro bo na razie wiem, że to sterownik, ale który? nie pytaj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS. Mam 222862km przebiegu, może taka informacja będzie pomocna bo przy danych przebiegach lubią się sypać poszczególne elementy