View Single Post
Stary 05-01-2012, 09:58   #104
mjprzem
ford::expert

Model: focus sedan ghia
Silnik: tddi
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Szarpanie, chwilowa utrata mocy podczas przyspieszania

Cytat:
Napisał macka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a ktoś mi pomoże??Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przypomnij jeszcze raz dokladnie twoj problem....bo tutaj jest 11stron Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

wojtekjanus

Niezadaj odemnie dokladnych informacji jak niepamietam...

napisalem:
"
ale wydaje mi sie ze ponad 0,5 bara do 1 bara
"
Wiec wysirodkuj to co napisalem to wyjdzie ci okolo 0,75 bara
Napewno ma byc ponad 0,5 bara..tyle pamietam i wydaje mi sie ze gdzies tak pomiedzy 0,5 a 1 barem..tak to mi sie zapamietalo w glowie. Okolo tyle powinna dac rade wyciagnac pompka vacum w samochodzie w fordzie.

1 bar osiaga sie nie tylko w warunkach labolatoryjnych i to niejest tylko cisnienie labolatoryjne.

Np. rezonator Lasera CO2 wycinarki laserowej (takie cos do ciecia stali i nie tylko) zanim napelni uklad wlasciwymi gazami musi musi go oproznic najpierw do wartosci 30mbar. z standardowego cisnienia 1025mbarow. Czy taka maszyna to jest labolatorium? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mjprzem jest offline   Odpowiedź z Cytatem