View Single Post
Stary 05-01-2012, 11:25   #91
moons
ford::expert

Model: C-MAX
Silnik: 1.8 DURATEC-HE
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: poduszki powietrzne - ciągle świeci kontrolka

Cytat:
Napisał Rafał A.(antek) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powiem że nie rozumiem. Układ jest prosty składa sie z modułu i 6 elementów (4 poduszki, 2 napinacze) a ci do których jeździsz kombinuję nie wiem co. Napinacz kosztuje powiedzmy 100zł i do wymiany pewnie były 2, poduszka 150, moduł 100 czyli 450zł + no 150 za robote i system powinien byc sprawny. Kod 22 to poduszka boczna, kod 54 to Błąd konfiguracji centralnego modułu Moze moduł jest na 2 a nie na 4 poduszki?? Jedz do kogoś kto sie zna, kto ci to wyceni i poprostu zrobi a nie bedzie gdybał. Wiecej kasy juz pewnie wydałes na te próby i kombinowania a efekt i tak zerowy.
Amen. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja próbując przeczytać ten wątek jeszcze raz od początku już sam zgłupiałem co działa a co nie działa i kiedy jakie błędy się pojawiają. Powiem jeszcze że szukając przewodów od poduszek elektryk całkowicie się minął z nimi. Bo one tylko od modułu pod wykładziną i prosto do fotela idą a nie po jakichś progach czy słupkach.
Pozdrawiam

moons jest offline   Odpowiedź z Cytatem