View Single Post
Stary 05-01-2012, 16:36   #116
Tom101
ford::beginner

Model: Transit Custom
Silnik: 2.2 TDI
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Padła już druga turbosprężarka. Co jest nie tak ?

Probowalem tak sciagnac ta rure jak piszesz @Matych.Niestety nie chce zejsc.Dokladnie wiem jak to polaczenie wyglada.Nie bede przeciez stukal mlotkiem po tym albo ciagnol na sile bo to plastik i sie ulamie!Zapieklo sie czy jak?Dlatego musze to chyba poluzowac,logiczne.Co wymaga odpowiedniego klucza.Specjalny Torx bede mial dzisiaj.Wiec po problemie.
Poza tym Panowie:troche wiecej wyrozumialosciGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Jesli ktos cos robi po raz pierwszy i nie wie jak wygladaja pewne polaczenia(bo skad ja mam wiedziec czy przypadkiem ta rurka nie ma jakiegos kolnierza,wchodzacego do tej czesci turbiny?)To warto wyjasnic ,a nie bez przerwy pisac o swoim zwatpieniu Panie @Matych
Napisalem ze bede dokladnie opisywal co robie jakie sa "zniszczenia"wstawie foty.Moze sie to komus kiedys przyda.Moze zaoszczedzi wydatkow.Mniej malkontenctwa a wiecej pozytywizmu..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Tom101 ; 05-01-2012 o 16:52
Tom101 jest offline   Odpowiedź z Cytatem