Probowalem tak sciagnac ta rure jak piszesz @Matych.Niestety nie chce zejsc.Dokladnie wiem jak to polaczenie wyglada.Nie bede przeciez stukal mlotkiem po tym albo ciagnol na sile bo to plastik i sie ulamie!Zapieklo sie czy jak?Dlatego musze to chyba poluzowac,logiczne.Co wymaga odpowiedniego klucza.Specjalny Torx bede mial dzisiaj.Wiec po problemie.
Poza tym Panowie:troche wiecej wyrozumialosci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Jesli ktos cos robi po raz pierwszy i nie wie jak wygladaja pewne polaczenia(bo skad ja mam wiedziec czy przypadkiem ta rurka nie ma jakiegos kolnierza,wchodzacego do tej czesci turbiny?)To warto wyjasnic ,a nie bez przerwy pisac o swoim zwatpieniu Panie @Matych
Napisalem ze bede dokladnie opisywal co robie jakie sa "zniszczenia"wstawie foty.Moze sie to komus kiedys przyda.Moze zaoszczedzi wydatkow.Mniej malkontenctwa a wiecej pozytywizmu..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.