View Single Post
Stary 05-01-2012, 21:32   #107
Glenroy
ford::advanced

Imię: Grzegorz
Model: Mondeo MK4 TitS
Silnik: 2.0TDCi DW10C
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Szarpanie, chwilowa utrata mocy podczas przyspieszania

Cytat:
Napisał mjprzem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a nozną pompke do roweru masz? albo sprezarke? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A widziałeś dokładność barometrów w pompkach nożnych? troszkę lubią się walnąć na skali, poza tym z tego co mi wiadomo to nie działają one na skali ujemnej - próżni, sprężarkę mam i co z tego skoro musiał bym wyciągać sterownik, żeby go pod nią podczepić. Nie oszukujmy się, jestem laikiem i nie mam pojęcia o nowoczesnych dieslach i sprawdzaniu czegokolwiek. Jestem elektrykiem i w tym kierunku są ukierunkowane moje umiejętności, mogę Ci wykonać instalacje w domu, garażu, hali, podłączyć maszyny czy naprawić jakieś urządzonko, ale nie brać do ręki klucz dynamometryczny i zabierać się za rozkręcanie swojego samochodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie mam pojęcia co dzieje się z moim samochodem i chcę dostać jakieś wskazówki dla mnie i co ważniejsze dla mojego mechanika, któremu również zaczynają kończyć się pomysły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Glenroy jest offline   Odpowiedź z Cytatem