Mam od niedawna MK3 2,0 TDDi czyli drugiego mondka ten jest z 2002 r , {pierwszym był MK1 1,8 TD 96 r i jestem bardzo zadowolony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. } . Niepokoi mnie głośne terkotanie po dodaniu gazu w MK3 . Jest on od niedawna w kraju , ma ponad 200 000 km za sobą . Wymieniono olej na EXCELIUM DID 5W30 , filtry i reszta ma być OK . Od ponad 10 - lat jeżdżę wspomnianym MK1 i jest cicho i spokojnie . Natomiast jadąc w MK3 jest głośno
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , martwię się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Co to może BYĆ ? CZY TO JEST NORMALNE W TYM MODELU ? ? ? I WSZYSTKIM CZYTAJĄCYM MÓJ PROBLEM W 2012 ROKU DUŻO ZDROWIA I DO ZOBACZENIA NA FORUM :-) .