View Single Post
Stary 07-01-2012, 21:23   #12
Tomgda
ford::beginner

Model: vw passat b5fl
Silnik: 1.9 diesel
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Mondeo MK4 2.0 Titanium S Sport

Cytat:
Napisał zbyl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A wiec tak byłem, oglądałem. Silnik jak mam porównanie z innymi to jest dość wyeksplatowany. W samochodzie było palone. Ogólnie tapicerka w kolorze szarym nie prezentuje się dobrze jak ktoś napisał. Mam porównanie z tą czarną i mi sie nie podoba. Auto z zewnątrz bardzo ładne. Raczej nie było malowane bo lakier na całym jest taki sam ale jakby grubsza warstwa. Plus ze prawdopodobnie ma Vebasto. Pisze prawdopodobnie bo nie sprawdziłem naocznie.

Ja sobie darowałem ze względu na tą nadmierną eksploatację.

Naprawde z fotek calkiem fajne autko tez chcialem go zobaczyc na zywo ale w tym momecie mysle ze trzeba sobie podarowac troche go sprzedawca przepicowal moim zdaniem do tego przebiegu to trzeba ze 100 tys lub wiecej dodac ogloszenie kolorowo zrobione i fajnie wyglada z zewnatrz ale to wszystko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szukam dalej i widze ze to nie bedzie takie latwe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tomgda jest offline   Odpowiedź z Cytatem