Dokładnie.
Nie ma siły ,żeby kupić młode auto z małym przebiegiem i w okazyjnej cenie. Nawet od Niemca
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Te wszystkie okazje , po dokładniejszym sprawdzeniu , okazują się nie do końca okazjami. Trochę szukałem samochodu i w zasadzie można kupić :
1 zrobionego rozbitka z małym przebiegiem w dobrej cenie
2 bezwypadkowego "od Niemca " , ale na liczniku -150 tys
3 krajowego , udokumentowanego , ale tu jest problem . albo poleasingowy w dobrych pieniądzach , ale słabo wyposażony i z dużym przebiegiem , albo na wypasie od osoby prywatnej za dużą kasę
4 naprawdę "od Niemca " , ale wtedy to się jedzie do dużego miasta w Niemczech , kupuje gazetę i dzwoni do osób prywatnych. albo ma się znajomego , który to robi za Ciebie i szuka autka z prywatnych rąk. ale o okazji cenowej to też zapomnij .
W sumie ja wybrałem opcję nr 3 . Wydaje mi się że wiem co mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , a że ma 195 przejechane , to trudno . A , i jeszcze jedno , jak ktoś Ci mówi że autko było delikatnie uderzone , to uśmiechnij się ładnie , wyciągnij najpierw miernik lakieru , a następnie zainwestuj 300-400 pln w kompleksowe zbadanie stanu technicznego.
M